Minikonfirmander og gospel

Overalt i Danmark tilbyder kirkerne minikonfirmandundervisning for 3. eller 4. klasser. Det er egentlig undervisning i kirke og tro –på et tidspunkt, hvor 3./4.klasserne befinder sig et dejligt sted mellem dåb og konfirmation!

I Græse/Sigerslevvester har menighedsrådet taget initiativ til en helt ny form for minikonfirmandundervisning – nemlig et mini-gospelkor for børn i 4. klasse!
Med stor velvilje fra Græse Bakkeby Skole har kirken fået lov til at låne musiklokalet på skolen 6 fredage i foråret 2017 fra 14.30 til 15.30.
Her kan børnene møde kirkens gospelleder Mads Andersen, der vil lære børnene at synge gospel, og kirkens præst Signe Voldby, der vil lære børnene om tro og Gud i hverdagen! Det er for alle 4.klasser!
De seks fredage slutter med en børne-gospel- gudstjeneste i Græse smukke nymalede kirke søndag den 30. april kl. 10.30. Børnene vil synge gospel i kirken – og vi håber, at rigtig mange vil møde op – forældre, bedsteforældre, kirkefolk – alle er velkomne til at fejre det nye projekt med kombination af minikonfirmander og gospel!